12 Temmuz 2019 Cuma

robotik kodlama kursu

Sertifika programı ile artan meslek Gücü İhtiyacını Robotik Kodlama karşılamak Günlük karşılaşılan problemlere Çözüm odaklı Yaklaşma tarzı sağlamak Yaratıcı Düşünce ve Düşünme Yetisinin kazanımı farklı yerlerde görev oluşturan uygulayıcılara Robotik Kodlama Eğitimi konusunda teorik ve kolay boyutlarıyla bilgi, beceri ve yetkinlik kazandırmak amaçlanmaktadır.

Robotik ve Kodlama Eğitimi Sertifika Programı ile değişik yerlerde vazife yapan uygulayıcılara Robotik Kodlama Eğitimi konusunda teorik ve pratik boyutlarıyla bilgi, beceri ve yetkinlik kazandırmak amaçlanmaktadır.

Türkiye'de Milli eğitim bakanlığı okullarda Robotik Kodlama Derslerini müfredata koyma çalışmaları yapıyor. Birçok hususi mektep da robotik bilgisayar kodlama ve yazılım derslerini kendi ders programlarında öğrencilerine sunmaya başladılar. Robotik uygulamalar donanımsal ekipmanlar gerektirdiği için pahalı bir yatırım gerektiriyor. Bu sebeple simülatör Programı ayrıntılı anlatılmıştır her özel okul kodlama dersi veriyor robotik eylem dersleri sınırlı biçimde yapsa da bu mekanda kaliteli meslek gücü bulmada zorlanıyor.Bu Eğitimi sektör Eğitimciler kuruluşlarda öğrencilerin robotik uygulamalarını ve kodlama derslerini zevkle eğlenerek öğrendiklerini yaratıcı düşünmeyi deneyimleyen Öğrenciler, bu teknolojik eğitimi mektep dışında destek eğitim sağlayan özel robotik faaliyet ve kodlama kurslarında da öğrenebilirler. E-SEM Akademi olarak Haliç üniversitesi meslek birliğinde geleceğimiz olan çocuklarımıza, geleceğin teknolojisini anlatacak sağ ve sol begin loplarının aynı anda çalışmasını sağlayarak " Robotik Kodlama ve Yazılım Eğitmeni" yetiştirmesini sağlıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder