11 Temmuz 2019 Perşembe

Boğaz Ağrısı İçin En Hızlı Çözümler


Boğaz ağrısı bilhassa kış günlerinde yoğun şekilde rahatsız eder ve soğuk algınlığının en mühim sinyalidir. Boğazda şişlik ya da ağrı, yutkunurken hatta konuşurken dahi çok bir ağrıya neden olur ve kendinizi fena hissetmenize sebep olur. Hemen tedavi edilmezse sağlığınız kötüleşir. Boğaz şişliği ya da boğaz ağrısı gribin ya da soğuk algınlığının başlangıcı olabilir. Herhangi bir hastalığa yakalanmamak ve boğaz ağrısını seri ve etkili bir boyutta iyileştirmek için yazımızda sizin için paylaştığımız naturel çözümleri göz önünde bulundurabilirsiniz.
Karanfil

Boğazınızdaki sizi rahatsız eden şişliği ya da ağrıyı azaltmak için birkaç adet karanfil çiğneyebilirsiniz. Karanfil çiğnemekten hoşlanmıyorsanız karanfili çay şekilde da tüketebilirsiniz. Karanfil, enfeksiyonları bulunmamaktadır etmeye destekçi bulunduğu için, dilerseniz karanfil çayıyla gargara da yapabilirsiniz.
Tuzlu su

Tuzlu su, ağızdaki yararsız toksinlerin ve bakterilerin gargara yoluyla ağızdan atılmasına ve tıpkı zamanda ağzı temizleyerek dezenfekte edilmesine destekçi olur. Boğazınızdaki ağrıyı dindirmeye ve tıpkı sürede boğazda bilhassa bademciklerdeki şişmeyi de geçirmeye destekçi olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder